De onmiskenbare verbinding
tussen AWL en BST

AWL is door hun enorme deskundigheid en jarenlange ervaring de toonaangevende leverancier van machines daar waar het gaat om verbinden middels lassen, lijmen en/ of trompen van allerlei materialen. Hierin richt AWL zich op diverse markten met een specialistische expertise in de automobielindustrie. Naast het leveren van de machines draagt AWL ook zorg voor het specialistisch onderhoud.

Hoofdkantoor AWL
Productie machine AWL
Productie machine AWL

BST en AWL continue in beweging

Net als BST is AWL continue in beweging en op zoek naar verbeteringen en optimaliseren van productieprocessen gestuurd op kosten efficiëntie.

Om AWL zo goed mogelijk te ondersteunen in haar primaire proces en gezamenlijk de hoogst mogelijke kwaliteit te behalen levert BST aan AWL al haar benodigde constructies. Uiteraard ontzorgt BST AWL hierin volledig, al het benodigde materiaal wordt door BST ingekocht en volledig bewerkt tot halffabricaat, denk hierbij aan het laswerk, het machinaal verspanen tot uiterste precisie voor bepaalde vlakken van de constructie en de oppervlakte behandelingen. Daarnaast leveren en monteren we de basis deelcomponenten zoals bijvoorbeeld een laser.

Ook transport tot in de puntjes verzorgd

Als laatst wordt het transport ook tot in de puntjes door BST verzorgd zodat het door BST gefabriceerde en geleverde product op tijd op de juiste plek wordt afgeleverd.