BST zorgt voor uw en haar medewerkers

Bij capaciteitsproblemen kunt u gebruik maken van gekwalificeerde monteurs, lassers, montagemedewerkers zowel voor binnen als buitenland. Onze medewerkers beschikken allen over een basis VCA, Heftruck, Hijs certificaat en NEN 3140 veilig werken met elektrische installaties. Onze projectleiders zijn VCA-VOL opgeleid en beschikken tevens over BHV.

Metaalunie logo

De Metaalunie is met meer dan 13.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de metaal. Metaalunie richt zich op bedrijven in de Metaal en Techniek van eenmanszaken tot bedrijven met meer dan 100 werknemers. Metaalunie is actief in uiteenlopende sectoren zoals elektronica, engineering, gereedschappen, gietwerk, handel en service, jacht- en scheepsbouw, landbouwmechanisatie, las- en constructiewerk, machine- en apparatenbouw, metaalwaren, meet- en regeltechniek, oppervlaktebehandeling, plaatbewerking, revisie en onderhoud, staalbouw en verspaning.

De Metaalunie staat garant voor een brede expertise, kennis van de branche en biedt een concrete, resultaatgerichte aanpak.

vca-logo-2018

De VGM Checklist Aannemers is ontwikkeld vanuit de petrochemische industrie om praktische veiligheidsaspecten- en risico’s in werkuitvoering onder te brengen in een certificeerbare norm. Het is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel worden getoetst en VCA gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

bv_cert_vca_1