Servicegroep BST zoekt een Office Manager!

We zijn per direct op zoek naar een Office Manager! Benieuwd? Bekijk de vacature op werkenbijgeurtsen.nl en solliciteer direct!

 

Kwartaalbijeenkomst 2018

Op 5 januari 2018 was onze eerste kwartaalbijeenkomst van het jaar. Aansluitend hebben we het nieuwe jaar met elkaar ingeluid onder het genot van een hapje en een drankje! Een geslaagde middag/avond met het BST-team!

Lees verder

kwartaalbijeenkomst

Nieuwe website ‘werkenbijgeurtsen.nl’ is nu live

In een aantrekkende arbeidsmarkt is het voor veel organisaties een uitdaging om goede mensen te vinden die passen bij de organisatie. Dit geldt ook voor ons.

Lees verder

werkenbijgeurtsen.nl2_

De Geurtsen Groep neemt Servicegroep BST over!

Per 1 augustus 2017 is de overname van Servicegroep BST officieel en maakt de Hengelose firma onderdeel uit van de Geurtsen Groep.

Lees verder

Nieuws

Uitzending Life Style Experience met Linda olde Bolhaar

In deze uitzending staat de dienstverlening van BST centraal. Naast dat wordt ingegaan op marktveranderingen, personeelsaanbod en procesoptimalisatie wordt een bezoek aan saladefabriek Johma in Losser gebracht.

Lees verder

Linda olde Bolhaar life style experience

Holland Water en BST leveren bijdrage aan schoon drinkwater in Angola

Water is de voorwaarde voor al het leven op aarde. Het is de meest waardevolle bron die we bezitten en toch wordt het vaak als vanzelfsprekend beschouwd. Ondanks dat zijn er vandaag de dag nog bijna 1 miljard mensen die niet over schoon drinkwater kunnen beschikken. Holland Mineral Water Machinery B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen, combineren, produceren en leveren van duurzame zuiveringssystemen van vele soorten water.

Lees verder

Holland Water Angola

BST introduceert nieuwe huisstijl

Ruim 10 jaar geleden heeft ze het bedrijf overgenomen van haar vader. BST heeft roerige tijden meegemaakt met pieken en dalen. Samen met haar loyale team heeft Linda ze
allemaal doorstaan en ook in de laatste recessie heeft ze heel goed als vrouw haar mannetje gestaan in de toch al mannenwereld van de techniek. Het afgelopen jaar heeft ze het personeel van twee nodlijdende bedrijven overgenomen, de bedrijven waren helaas niet meer te redden, waardoor er diverse gezinnen een vervelende tijd bespaard is gebleven.

Bekijk hier de foto’s en video

Lees verder

Voetballezing Huisstijl BST Bjorn Kuipers Coen Nijhuis Linda olde Bolhaar

Servicegroep BST zoekt een Office Manager!

Wij zijn per direct op zoek naar een office manager. Benieuwd? Bekijk de vacature op werkenbijgeurtsen.nl en solliciteer direct!