Wij stemmen continue af op uw processen

Onze processen worden continue afgestemd op uw processen, op die manier sluit onze dienstverlening naadloos aan bij uw kernactiviteiten. Door deze werkwijze, de mix van uiteenlopende specialisten en jarenlange ervaring pakken wij opdrachten projectmatig aan en durven we het risico volledig naar ons toe te trekken.

BST WERKT O.A. VOOR

BIJSCHOLING & TRAINING

Frequent worden onze medewerkers bijgeschoold en getraind om op de hoogte te blijven van de laatste technieken, hulpmiddelen, gereedschappen en werkmethoden. Naast kennis en vaardigheden zijn onze medewerkers ook getraind op communicatie, houding en gedrag.

VEILIGHEID HOOGSTE PRIORITEIT

Veiligheid van uw en onze medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Daarom is BST sinds 1999 VCA* gecertificeerd. Dit houdt in dat al onze medewerkers werken volgens de intern en extern voorgeschreven veiligheidsrichtlijnen.

Onze visie

In 2020 is BST in de industriële markt de meest toonaangevende service partner met een klant- en medewerkers tevredenheid van >98%. Door onze combinatie van 4 werkstromen; instandhouding, niet instandhouding, maintenance & project engineering en factory service support, is BST uw partner om uw productieprocessen te onderhouden.

Onze missie

Door oog te hebben voor haar klant, zorg te dragen voor haar medewerkers, aangevuld met kennis van technologie en techniek is BST voor haar klant “de” topspeler in technische dienstverlening. Onze focus ligt op langdurige relaties met zowel de klant als ons personeel. Op deze manier kan BST zich richten op het volledig ontzorgen van haar klant, daar waar het gaat om productieprocessen.