Pasmaatweg 31 - Hengelo

+31(0)74-2500 285

BST Servicegroep 30 jaar

Het is alweer 30 jaar geleden dat BST is opgericht!
Graag vertellen wij je in het kort iets over onze 30 jaar historie.

Op 6 januari 1992 startte Joop Olde Bolhaar het bedrijf op en ging hij samen met 15 collega’s aan de slag aan de Topweg in Borne. Het bedrijf groeide zo snel dat er 5 jaar later een verhuizing volgde naar Hengelo aan de Pasmaatweg 31, waar BST vandaag de dag nog altijd gevestigd is. Na een periode van 12,5 jaar nam de dochter van Joop Olde Bolhaar het bedrijf over. Onder leiding van Linda Olde Bolhaar bereikte BST haar 25-jarig bestaan. Op 1 augustus 2017 werd BST verkocht aan de Geurtsen Groep en nam Thijs Lenferink de taken als directeur van haar over. Thijs is zijn loopbaan ooit gestart bij BST en dus geen onbekende in het bedrijf. Onder zijn leiding is BST de afgelopen jaren nog meer doorgegroeid tot het bedrijf dat het vandaag is.

Na 30 jaar staat BST nog altijd voor service, flexibiliteit en kwaliteit. Samen met onze 35 enthousiaste collega’s van onze servicegroep, werkplaats en engineering helpen wij onze klanten met periodiek- en correctief onderhoud, reparaties, revisies en procesoptimalisaties.

Wij willen dan ook iedereen om ons heen bedanken voor 30 prachtige jaren en realiseren ons ook dat wij dit nooit alleen hebben kunnen doen.
Het komende jaar zullen wij diverse festiviteiten organiseren die in het teken staan van ons 30-jarig jubileum. Hou onze Social Media kanalen in de gaten en we hopen snel een borrel met onze (oud) collega’s, klanten, leveranciers en andere belangstellenden te kunnen drinken.

Iedereen bedankt die in de afgelopen jaren heeft bijgedragen aan dit succes!

BST Servicegroep 30 jaar