Pasmaatweg 31 - Hengelo

+31(0)74-2500 285

CNC Draaiwerk bij BST Servicegroep

Nauwkeurig CNC draaiwerk begint te allen tijde bij de basis. Hierbij gaat het om het kiezen van onder andere het juiste toerental en de juiste voeding. Bij BST Servicegroep verzorgen we deze nauwkeurigheid middels het CNC draaien. Stelt u als organisatie hoge eisen aan producten en onderdelen uit staal, RVS, aluminium of kunststof? Dan kunnen we u op verschillende manieren ondersteunen in onze machinefabriek. Ieder project beoordelen wij op zijn eigen manier, zo staan wij garant voor het leveren van maatwerk. Wilt u in gesprek met een van onze specialisten? Telefonisch zijn wij te bereiken via +31(0)74 – 2500 285, mailen kan naar info@bst.nl.

CNC draaiwerk met hoogkwalitatieve machines

CNC staat als afkorting voor Computer Numerical Control. Het gaat hierbij dus om computergestuurde machines welke gebruikt kunnen worden voor het bewerken van materialen naar de desgewenste vorm of maatvoering. Het belang van kwalitatieve CNC-machines is groot bij draaiwerk. Zoals gezegd is een (hoge) mate van nauwkeurigheid onmisbaar bij het CNC-draaiwerk. De volgende bewerkingen kunnen wij met onze CNC machines uitvoeren:

  • CNC freeswerk
  • Conventioneel freeswerk
  • Conventioneel draaiwerk
  • Boren
  • Tappen

Hierbij geldt bij BST dat wij de middelen en mogelijkheden bieden. Ongeacht maatvoering, oplage en complexiteit.

Volledige service: de werkwijze bij CNC draaiwerk door BST Servicegroep

In de loop der jaren hebben we bij BST Servicegroep gewerkt aan uiteenlopende toonaangevende projecten. Ook CNC-draaiwerk passen wij nog elke dag toe voor klanten uit verschillende branches. Onze werkwijze is hierin de drijfkracht: informatie verzamelen, analyseren, adviseren en uitvoeren. Waar nodig wordt na de ondersteuning door middel van CNC draaiwerk te allen tijde ook onderhoud aangeboden zodat uw machinepark zo lang mogelijk zonder problemen blijft draaien.

CNC Draaiwerk - Verspaning - De Machinefabriek - BST Servicegroep

Aan de slag met CNC-draaiwerk

Bent u op dit moment bezig met de voorbereiding van een project of bezig met een lopend project waarbij u bepaalde onderdelen en/of producties op maat moet laten draaien? Kies voor samenwerking met BST Servicegroep: wij gaan graag met u in gesprek. Neem contact met ons op en wij zorgen voor de juiste resultaten. U kunt ons rechtstreeks mailen op info@bst.nl of bellen naar +31(0)74 – 2500 285.