Pasmaatweg 31 - Hengelo

+31(0)74-2500 285

HOLLAND WATER

BST levert succesvol bijdrage aan drinkwater in Angola

Header_Home_2-n38w0h4cz30s5ztiwvfpq88wzrtoadeg7ko4eseuei.jpg

Water is de voorwaarde voor al het leven op aarde. Het is de meest waardevolle bron die we bezitten en toch wordt het vaak als vanzelfsprekend beschouwd. Ondanks dat zijn er vandaag de dag nog bijna 1 miljard mensen die niet over schoon drinkwater kunnen beschikken. Holland Mineral Water Machinery B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen, combineren, produceren en leveren van duurzame zuiveringssystemen van vele soorten water. Holland Water is wereldwijd actief in zowel de private als de publieke sector, met als focus Afrika. Hoogopgeleide technologen en analisten zoeken met behulp van de nieuwste toepassingen om u een op maat gesneden oplossing te kunnen bieden.

WaterAidLibya1-300x225-n38w04w95cssqiyqytkdncienmrd9uuhu7pocmkuz8.jpg
Header_Home_1-n38w0h45m781qbdupoa4va9ddn47qm1xgtwmbj3t7w.jpg

Rivierwater wordt ingenomen uit de Luachimo rivier in Angola. Van daaruit wordt het rivierwater doorgepompt naar de balance tank en vervolgens naar de waterzuivering waar het rivierwater wordt gezuiverd. Nadat de UV installatie het water geschikt voor consumptie heeft gemaakt wordt het drinkbare water verpompt naar de bottellijn waar 8 liter flessen gevuld worden met dit consumptiewater. Deze flessen zijn bedoeld voor huishoudelijk gebruik in een gebied waar goed drinkwater erg schaars is.

BST DENKT VERDER 

Naast deze MVO samenwerking met Holland Water in Angola werkt BST in meerdere landen, waaronder vol continue voor een opdrachtgever in Australië.