Pasmaatweg 31 - Hengelo

+31(0)74-2500 285

JOHMA

Johma en BST, allebei oet Twente

Johma is de bekendste en grootste saladebereider van Nederland. Al sinds 1968 komen deze overheerlijke koelverse salades uit Johma’s eigen keuken.

Het verhaal begint in 1968 toen de oprichters Johan en Martin een saladebedrijfje begonnen in een garage in Glanerbrug (een plaatsje dichtbij Enschede in Twente). Een bedrijfsnaam was snel gevonden door beide voornamen te combineren. De eerste afnemers waren slagers en kleine supermarkten in het oosten des lands.

BST-Case-Johma-site-3-n38w0kveh79uvn9vik8b5fuha5ppoqj5p9x90ns2bo.jpg
BST-Case-Johma-site-2-n38w0kvfxttakye7n7xhf6jic1jkfwefgoojdv38u8.jpg

Verrassend lekker

De groei zat er vanaf het begin af aan goed in. Midden jaren ’70 had de afzet zulke vormen aangenomen dat huisvesting op een grotere locatie nodig was. Deze vond Johma in Losser, enkele kilometers verderop.

Onder een andere directie zette de groei vanaf midden jaren ’80 flink door. In deze jaren klonken ook het bekende deuntje “salades van Johma, verrassende lekkere salades” uit de TV en radio’s.

Bij het maken van de salades heeft Johma maar één doel voor ogen: Johma moet gewoon de allerlekkerste zijn!

De allerlekkerste

Om de lekkerste te blijven neemt Johma de consument erg serieus. Zij onderzoeken wensen en behoeften en vertalen die kennis door naar nieuwe én verrassende producten!

Ondanks het totaal verschillende eindproduct is de bedrijfsfilosofie van Johma en BST exact gelijk. BST luistert net als Johma ook continue naar haar klanten en stemt het eigen bedrijfsproces af op het bedrijfsproces van de klant om zo de hoogst haalbare toegevoegde waarde te kunnen leveren en topspeler in technische dienstverlening te blijven.

BST-Case-Johma-site-1-n38w0kvfxttakye7n7xhf6jic1jkfwefgoojdv38u8.jpg

Dienstverlening BST bij Johma

Voor Johma is BST dan ook een flexibele partner die, binnen de sterk wisselende bedrijfsprocessen door, het onderhoudsteam ondersteunt in preventief onderhoud en het uitvoeren van kleine en grote klussen. In de eigen werkplaats worden onderdelen voor Johma vervaardigd welke vervolgens worden gemonteerd en in bedrijf gesteld bij Johma door technici van BST. Daarnaast voert BST modificaties en revisies bij Johma uit teneinde de beschikbaarheid van productiemachines te borgen en deze machines zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Update cookies preferences