Pasmaatweg 31 - Hengelo

+31(0)74-2500 285

Service en onderhoud

De juiste service en vakkundig onderhoud op maat voor uw machines?

Service en onderhoud door de specialisten van BST Servicegroep

Een goed functionerend machinepark is van essentieel belang om uw onderneming draaiende te houden. Wij van BST Servicegroep begrijpen hoe belangrijk dit is. Door onze jarenlange ervaring met het onderhouden en installeren van machines, zijn wij in staat u van een hoogwaardige dienstverlening te voorzien. Is uw machinepark toe aan onderhoud, of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Wat kan BST Servicegroep voor u betekenen?

Wij van BST verrichten al jaren voor verschillende bedrijven onderhoud aan machines en installaties. Het streven is sinds dag één altijd geweest om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarbij vinden wij het van groot belang om onze processen continu af te stemmen op de uwe. Zo zorgen wij ervoor dat onze dienstverlening naadloos aansluit op uw wensen. Met onze kennis en expertise op het gebied van service en onderhoud ondersteunen we u waar nodig.

Service en onderhoud - BST Servicegroep

De juiste service voor uw machines én voor u als klant

Uw machines en installaties verdienen de juiste service en goed onderhoud. Daar dragen onze medewerkers graag zorg voor. Uw machines verdienen nou eenmaal de beste service. Vandaar dat wij onze medewerkers steevast op de hoogte houden over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek, installatie, gereedschappen, monteren en werkmethoden. U als klant heeft daarnaast net zo veel recht op een goede service. Dus naast alle technische kennis, trainen wij onze medewerkers ook op het gebied van communicatie, houding en gedrag. Op die manier zorgen wij ervoor dat onze mensen de juiste kennis van zaken hebben en dat ze u hierover netjes te woord zullen staan. Wij blijven er naar streven om een langdurige relatie met u op te bouwen, zodat we ook u in de toekomst van dienst kunnen zijn.

Oog voor kwaliteit: de werkwijze van BST Servicegroep

Bij BST blijven we er altijd naar streven om u van een kwalitatief hoogstaande dienstverlening te voorzien. Dit doen wij aan de hand van onze volgende kernwaarden: flexibiliteit, betrokkenheid, betrouwbaarheid, respect en kwaliteit. Dit constante streven naar de hoogst haalbare kwaliteit is kenmerkend voor de werkwijze van de BST Servicegroep. Heeft u machines en installaties die toe zijn aan een kwalitatief hoogstaande onderhoudsbeurt? Of bent u simpelweg benieuwd geworden naar wat BST Servicegroep voor u kan beteken? Neem dan gerust contact met ons op.

Aan de slag met service en onderhoud door BST Servicegroep?

Maatwerk is voor ons belangrijk, bijvoorbeeld het service en onderhoud. Dit betekent dat wij altijd graag inzetten op duurzame klantrelaties. Heeft u het idee dat wij waarde kunnen toevoegen aan uw organisatie? Dan maken we graag kennis. Neem contact met ons op, en wellicht stappen we een mooie en nuttige samenwerking in! Neem dan contact met ons op via +31 (0)74 – 2500 285, of door te mailen naar info@bst.nl.

Update cookies preferences