Pasmaatweg 31 - Hengelo

+31(0)74-2500 285

Project Management bij BST Servicegroep

Of het nu gaat om eenmalige klussen, onderhoudswerkzaamheden of werk op projectbasis: bij BST Servicegroep staan wij voor u klaar. Met ruime ervaring binnen uiteenlopende toonaangevende projecten weten wij precies hoe wij u volledig kunnen ontzorgen. Een vast aanspreekpunt, transparantie en vlotte communicatie zijn zaken waar u op kunt rekenen. Wilt u in gesprek met een van onze specialisten op het gebied van projectmanagement? Bel dan naar +31(0)74 – 2500 285 of stuur een e-mail naar info@bst.nl. Wij maken dan snel een afspraak met u!

Maatwerk in projectmanagement

Om ervoor te zorgen dat projecten tot een goed einde worden gebracht is goed projectmanagement van essentieel belang. Bijna ieder project is uniek en vraagt daardoor om een passende aanpak. Bij kleine projecten houden we dit graag zo eenvoudig mogelijk, echter wanneer een project in omvang toeneemt vraagt dit om een meer gedegen aanpak. Hierbij speelt de informatiestroom tussen de betrokken partijen een belangrijke rol.

Bij deze projectmatige benadering maken wij gebruik van een projectplan en een projectplanning zodat voor alle betrokken partijen duidelijk is wat er wordt uitgevoerd, hoe het wordt uitgevoerd en wanneer het wordt uitgevoerd.

Veiligheid is hierbij een belangrijk aspect en om deze te kunnen waarborgen wordt er door ons ervaren personeel altijd een LMRA (Laatste Moment Risico Analyse) uitgevoerd. Eventuele klant-specifieke maatregelen, taak/risico analyses of andere werkwijzen worden bij projecten uiteraard in acht genomen. BST beschikt over de nodige certificering en ervaring om kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

Tijdens projecten zijn onze projectleiders de schakel tussen opdrachtgever en uitvoering zodat u ook hierbij ontzorgd wordt. Door projecten te monitoren zijn we in staat om eventuele problemen tijdig te signaleren zodat hiernaar gehandeld kan worden.

Project Management - Maintenance Engineering - BST Servicegroep

Schakel BST Servicegroep in voor het managen van uw technische projecten

Gaat u binnenkort van start met een project of kunt u tijdens een project ondersteuning gebruiken? Kies dan voor gespecialiseerde ondersteuning van BST servicegroep. Wij ontzorgen u zo volledig mogelijk op het gebied van projectmanagement. Een afspraak maken met een van onze technische specialisten? Bel naar +31(0)74 – 2500 285 of stuur een mail naar info@bst.nl.

Update cookies preferences