Pasmaatweg 31 - Hengelo

+31(0)74-2500 285

Industrieel onderhoud

Industrieel onderhoud op maat door de specialisten van BST Servicegroep

Uw machines en installaties verdienen goed en gedegen onderhoud. Door jarenlange ervaring op het gebied van industrieel onderhoud weten de mensen van BST wat uw machinepark nodig heeft om optimaal te blijven draaien. Zijn ook uw machines toe aan industrieel onderhoud, of bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die ons bedrijf u wellicht kunnen bieden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord.

Waar moet u aan denken bij industrieel onderhoud?

Regelmatig en goed industrieel onderhoud is van groot belang voor de levensduur en de beschikbaarheid van uw machinepark. Door het regelmatig onderhouden van machines blijft u ongewenste storingen en oponthoud zo veel mogelijk voor. Wanneer uw productieproces vaker abrupt wordt onderbroken door storingen of mankementen, kan preventief industrieel onderhoud een uitkomst bieden. Naast dat uw machines een langere levensduur beschonken blijven, is het ook financieel interessant. Storingen zijn vaak kostbaar en tijdrovend en er is altijd het gevaar dat u hierdoor veel omzet misloopt. Wij van BST zijn dan ook van mening dat voorkomen beter is dan herstellen. Wij zijn u dan ook graag van dienst bij het onderhouden van uw machinepark.

De monteurs van BST Servicegroep

Om u altijd op een juiste manier van dienst te kunnen zijn beschikt BST over een divers team van professionals. Een team van monteurs met jarenlange ervaring in het vak, aangevuld met jonge talenten die een passie hebben voor werken met techniek. Al onze medewerkers beschikken over de juiste competenties die nodig zijn voor de taken binnen uw opdracht. Onze medewerkers beschikken allen over een basis VCA, Heftruck, Hijs certificaat en NEN 3140 veilig werken met elektrische installaties. Daarnaast zijn onze projectleiders VCA-VOL opgeleid en zijn in de meeste gevallen geschoold als BHV-er. Naast al deze technische vereisten, vinden wij het ook van groot belang dat onze medewerkers u klantvriendelijk te woord staan. Daarom trainen wij onze personeel regelmatig op het gebied van communicatie, houding en gedrag.

De missie van BST Servicegroep

Op de industriële markt is BST Servicegroep anno 2020 de meest toonaangevende servicepartner met een klant- en medewerkerstevredenheid van >98%. Door oog te hebben voor u als klant, en door goed gekwalificeerd technisch personeel te leveren, is BST de topspeler in technische dienstverlening geworden. Onze focus ligt te allen tijde op een langdurige, warme relatie met u als klant. Onze allround monteurs dragen hierin graag hun steentje bij en helpen u waar nodig. Bent u benieuwd geworden naar BST Servicegroep en onze onderhoudswerkzaamheden? Of zou u gewoon eens vrijblijvend kennis willen maken met ons bedrijf? Neem gerust contact met ons op, we leren u graag kennen.

Update cookies preferences