Pasmaatweg 31 - Hengelo

+31(0)74-2500 285

Technische dienstverlening door BST Servicegroep

Technische dienstverlening maakt onlosmakelijk onderdeel uit van de BST Servicegroep. Wij richten ons hierin intensief op zowel tijdelijke als langdurige technische ondersteuning. Het prettige hierbij is de interdisciplinaire werkwijze van onze monteurs. Zo hebben onze monteurs onder andere achtergronden in de volgende vakgebieden:

  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechniek
  • Mechatronica

Bent u op zoek naar technische dienstverlening, bijvoorbeeld op het gebied van industrieel onderhoud (of anders)? Neem dan contact met ons op via +31 (0)74 – 2500 285, of door te mailen naar info@bst.nl.

Onze monteurs inschakelen voor technische dienstverlening?

Waarde leveren voor onze klanten: daarop ligt de focus bij BST Servicegroep. Dat betekent dat wij inherent daaraan veel waarde hechten aan een sterk en kundig team van monteurs. Als bedrijf beschikken wij over de benodigde certificeringen, en onze monteurs zijn opgeleid binnen de technische branche. Onze monteurs beschikken daarmee over specialistische kennis op het gebied van de volgende zaken:

Hierbij kunnen onze monteurs werken in dagdiensten, ploegendiensten, consignatiediensten, storingsdiensten en dit alles zowel nationaal als internationaal. Met proactieve inzichten kunt u daarmee rekenen op monteurs die technische dienstverlening van kwaliteit leveren. Onze technische dienstverlening richt zich daarbij op de uitvoerende werkzaamheden. Ook coördinerende werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. Hierover meer onder Maintenance Engineering.

Technische dienstverlening: onderhoudend en reactief

Bij BST Servicegroep vinden we het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsprocessen blijven draaien. Door technische dienstverlening in onderhoud, zorgen wij voor optimale machinewerken. Daarbij staan wij eveneens in voor reactieve dienstverlening. Gaat er iets fout binnen uw organisatie op technisch gebied? Dan staan onze specialisten voor u klaar.

De interdisciplinaire kracht van de groepsstrategie

BST Servicegroep richt zich met verschillende technische diensten op verschillende branches. Het prettige hierbij is dat wij gelieerd zijn aan verschillende machinebedrijven. Denk hierbij aan Machinefabriek Geurtsen en Machinefabriek Westerhof BV. Deze onderlinge connecties zorgen ervoor dat wij meer kunnen bieden aan onze klanten.

Technische dienstverlening - Industrieel onderhoud - BST Servicegroep

Aan de slag met technische dienstverlening van BST Servicegroep

Maatwerk is voor ons belangrijk. Dit betekent dat wij altijd graag inzetten op duurzame klantrelaties. Heeft u het idee dat wij waarde kunnen toevoegen aan uw organisatie? Dan maken we graag kennis. Neem contact met ons op, en wellicht stappen we een mooie en nuttige samenwerking in! Neem dan contact met ons op via +31 (0)74 – 2500 285, of door te mailen naar info@bst.nl.

Contact