Pasmaatweg 31 - Hengelo

+31(0)74-2500 285

Constructie: de mogelijkheden bij BST Servicegroep

Constructiewerk maakt vaak onderdeel uit van uw technische projecten. Of het nu gaat om aanpassingen, reparaties, revisies of nieuw te bouwen machines: constructie hoort erbij. Kies te allen tijde voor specialistische kennis bij constructiewerkzaamheden. Wilt u uw situatie vrijblijvend bespreken met een van onze specialisten? Stuur dan rechtstreeks een mailof bel naar +31(0)74 – 2500 285.

De constructieafdeling voor het ondersteunen van uw processen

Onze constructieafdeling wordt gebruikt voor alle las- en slijpwerkzaamheden. Hierbij hebben wij een fysieke scheiding tussen staal en RVS/aluminium. Eenvoudige laswerkzaamheden of complete framebouw beide opties en alles wat daar tussen in zit behoort tot de mogelijkheden. Onze constructie afdeling beschikt onder andere over een aantal spantafels en kraancapaciteit.

De volgende (las)bewerkingen voeren wij uit:

  • MIG-MAG lassen
  • TIG lassen
  • Beklede elektrode lassen
  • Autogeen lassen

Deze bewerkingen kunnen wij eveneens op locatie uitvoeren indien dit de werkzaamheden ten goede komt.

De maatwerkoplossingen bij BST Servicegroep

Bij BST Servicegroep begeleiden we constructieprocessen van A tot Z. Dit betekent dat wij betrokken zijn bij alle zaken die van belang zijn voor het project. Met kennis van engineering, industrieel onderhoud en meer kunnen we u volledig ontzorgen. Wanneer wij met u samenwerken aan een constructieproject kunt u erop rekenen dat wij ook te allen tijde adviseren, proactief meedenken en maatwerk leveren.

Constructie - De machinefabriek - BST Servicegroep

Aan de slag met constructie en meer? Wij gaan graag met u in gesprek!

Gaat u aan de slag met een project waar constructie onderdeel van uit gaat maken? Kies dan voor een samenwerking met BST Servicegroep. Wij voorzien u van volledige service, waarbij onze scherpe rol ervoor zorgt dat u te allen tijde profiteert van optimalisatie. Neem contact met ons op zodat we een afspraak met u kunnen inplannen. Bellen kan naar +31(0)74 – 2500 285 of stuur rechtstreeks een mail naar info@bst.nl.

Update cookies preferences