Pasmaatweg 31 - Hengelo

+31(0)74-2500 285

Revisie door BST Servicegroep

Revisiewerkzaamheden kunnen onderdeel zijn van technische projecten. Bij BST Servicegroep beschikken we naast vakkundige experts, met ruime ervaring op het gebied van revisie, ook over een eigen machinefabriek. Deze fabriek leent zich uitstekend voor het uitvoeren van revisiewerkzaamheden. Wij beschikken met betrekking tot revisies over:

Voor complete en proactieve dienstverlening op het gebied van revisie bent u bij ons aan het juiste adres. Direct in gesprek met een van onze experts? Bellen kan naar +31(0)74 – 2500 285 of stuur een e-mail naar info@bst.nl.

Maatwerk bij revisieprojecten

Bij revisieprojecten wordt de huidige situatie duidelijk in kaart gebracht. Na deze ‘0-meting’, bespreken we dit met onze opdrachtgever en brengen wij een advies uit. Vervolgens wordt samen besloten wat er wel en wat er niet gereviseerd wordt. In onze machinefabriek kunnen we snel schakelen en het produceren van eventueel nieuwe onderdelen direct in gang zetten. Benodigde koopdelen worden besteld en wanneer het geheel weer is geassembleerd, volgt er een SAT (Site Acceptance Test) met u als klant. Hierdoor is het gereviseerde product na installatie direct gereed voor gebruik.

De volledige service bij revisie en meer door BST

Bij BST Servicegroep werken we samen met meerdere bedrijven uit de Geurtsen Groep, waaronder bijvoorbeeld Machinefabriek Geurtsen en Machinefabriek Westerhof. Onze gezamenlijke werkwijze zorgt ervoor dat wij te allen tijde volledige service kunnen bieden. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op volledige service bij revisie of andere werkzaamheden. Ook frequent onderhoud uitvoeren maakt onderdeel uit van onze dienstverlening. Een duurzame relatie met onze klanten is iets waar wij sinds het begin enorme waarde aan hechten.

Revisie - De machinefabriek - BST Servicegroep

Neem contact op met de revisiespecialisten van BST Servicegroep

Gaat u binnenkort aan de slag met een of meerdere revisieprojecten? Bij BST Servicegroep nemen we graag de tijd voor u om de situatie in kaart te brengen en om te bekijken of wij wat voor u kunnen betekenen. Bel naar +31(0)74 – 2500 285 of stuur rechtstreeks een e-mail naar info@bst.nl.

Contact
Update cookies preferences