Pasmaatweg 31 - Hengelo

+31(0)74-2500 285

Montage-afdeling: De centrale plek van onze fabriek

Onze montage-afdeling is het centrale punt in de fabriek. Hier komen de verschillende onderdelen vanuit de constructie en verspaning alsmede eventuele koopdelen bij elkaar en worden samengevoegd. Ook het uitvoeren van revisieprojecten vindt hier plaats. Onze montage-afdeling beschikt over het nodige specialistische gereedschap. Bent u op zoek naar een gespecialiseerde en vakkundige partner op het gebied van montage en/of andere werkzaamheden? Dan gaan wij graag met u in gesprek. Bel naar +31(0)74 – 2500 285 of stuur rechtstreeks een mail, waarop wij direct bij u terugkomen.

Degelijke montage op maat

Het overgrote deel van onze projecten wordt compleet samengebouwd in onze montage-afdeling. Vervolgens wordt een FAT (Factory Acceptance Test) uitgevoerd. Hierna vindt - indien nodig - een (gedeeltelijke) demontage plaats om het geheel geschikt te maken voor transport. Hierna volgt de installatie bij de klant en een SAT (Site Acceptance Test). Op deze manier worden eventuele problemen al binnenshuis gesignaleerd en wordt onze opdrachtgever hier niet mee belast. Wij verzorgen hiermee oplossingen die precies aansluiten op uw specifieke aanvraag.

De strategie van BST Servicegroep

Vanzelfsprekend bent u bij ons op de juiste plek voor het verrichten van montagewerkzaamheden. Op het moment dat wij een montageproject voor u mogen uitvoeren starten de werkzaamheden te allen tijde bij het bieden van een luisterend oor. Wat is er precies aan de hand? Op welke wijze verwacht u zelf de beste oplossing te bereiken? Vervolgens maken onze experts de analyse op, waarna u advies op maat ontvangt over de best mogelijk te volgen strategie. Het prettige bij BST Servicegroep: wij zetten in op een relatie voor de lange duur. Ook voor de volgende diensten blijven wij te allen tijde beschikbaar:

Montage - De Machinefabriek - BST Servicegroep

Aan de slag met montage door BST Servicegroep

Zijn er montagewerkzaamheden of projecten die binnen uw organisatie verricht moeten worden? Dan kunt u op ons rekenen. Wij gaan graag met u in gesprek om te komen tot de beste oplossing. U kunt ons rechtstreeks mailen op info@bst.nl of bellen naar +31(0)74 – 2500 285.

Contact
Update cookies preferences