Pasmaatweg 31 - Hengelo

+31(0)74-2500 285

Verspaning door BST Servicegroep

Het bewerken van materialen noemen we verspanen. Verspaning is een manier om maatwerkoplossingen te leveren bij werkzaamheden aan bijvoorbeeld machines. Gaat u aan de slag met een project waarbij metaalbewerking waarschijnlijk een rol gaat spelen? Zorg dan dat u een gespecialiseerde partner in de arm neemt. Bij BST Servicegroep ondersteunen we u volledig, waarbij we ook een adviserende positie in kunnen nemen. Direct iemand spreken van onze verspaningsafdeling (of een andere specialist)? Stuur ons dan rechtstreeks een mail of bel naar +31(0)74 – 2500 285.

Het belang van verspaning bij verschillende werkzaamheden

Voor het produceren van veeleisende en nauwkeurige onderdelen uit staal, RVS, aluminium of kunststof beschikt BST over een verspaningsafdeling. Deze onderdelen worden gebruikt voor onze projecten, maar ook toelevering aan hand van aangeleverde tekeningen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast biedt verspaning ook ondersteuning voor onze revisiewerkzaamheden. De volgende bewerkingen kunnen wij uitvoeren;

Ongeacht maatvoering, oplage en complexiteit: wij hebben de middelen en mogelijkheden om het voor u te realiseren. Met verspaning zorgen we ervoor dat uw uitbesteedde werk op maat wordt uitgevoerd.

Een eigen afdeling voor verspaning bij BST Servicegroep

Bij BST Servicegroep beschikken we over een eigen verspaningsafdeling. Hiermee leveren wij veel extra waarde voor onze klanten. Wordt binnen een bepaald project duidelijk dat verspaning nodig is? Dan hoeven wij dit niet uit te besteden en kunnen wij snel schakelen met onze werkplaats. Voor u betekent dit dat alles bij één partij geregeld is en dat zowel de kosten als de levertijden korter en lager blijven.

Verspaning - CNC - draaibank
Verspaning - draaibank

Aan het werk met onze specialisten

Gaat u aan de slag met een project waar verspaning onderdeel van uit gaat maken? Kies dan voor een samenwerking met BST Servicegroep. Wij voorzien u van volledige service, waarbij onze proactieve rol ervoor zorgt dat u te allen tijde profiteert van optimalisatie en zo veel mogelijk ontzorgd wordt. Neem dan contact met ons op via +31 (0)74 – 2500 285, of door te mailen naar info@bst.nl.

Contact
Update cookies preferences