Pasmaatweg 31 - Hengelo

+31(0)74-2500 285

CNC Freeswerk bij BST Servicegroep

Ook CNC freeswerk is mogelijk bij BST Servicegroep. Wij kunnen op maat gemaakte onderdelen voor u produceren door middel van onze CNC freesmachine. Op onze eigen verspaningsafdeling produceren we allerlei onderdelen en producten die nodig zijn voor uw projecten. Gaat u van start met werkzaamheden waarbij frezen nodig zal zijn? Dan gaan wij graag voor u aan de slag. Naast CNC freeswerk kunnen wij eveneens de volgende bewerkingen uitvoeren:

  • Conventioneel freeswerk
  • CNC draaiwerk
  • Conventioneel draaiwerk
  • Tappen
  • Boren

Door middel van een oriënterend gesprek komen we er achter hoe wij voor uw organisatie het beste waarde kunnen leveren. Neem contact met ons op zodat we een digitale afspraak kunnen inplannen.

CNC Freeswerk voor de beste resultaten

Wij kunnen voor u onder andere frezen uit staal, RVS, aluminium of kunststof. Daarbij maken we gebruik van een CNC freesmachine. Maatwerk is daarbij in bijna alle opzichten mogelijk. Bewerking van verschillende materialen op hoge kwaliteit is daarmee een van onze sterke punten.

Samenwerken met BST Servicegroep

Of het nu gaat om CNC freeswerk, maintenance engineering, revisie of iets anders: bij BST Servicegroep ontzorgen we uw organisatie. Dit doen we op proactieve en concrete wijze. Wij zetten graag in op een samenwerking voor de lange duur. Onze brede kennis, ervaring en mogelijkheden in onze eigen machinefabriek zorgen voor een waardevolle samenwerking.

CNC Freeswerk - Verspaning - De Machinefabriek - BST Servicegroep

CNC Freeswerk? Neem contact op met onze experts!

Gaat u aan de slag met een project waarbij freeswerk nodig is? Dan staan wij klaar om u van A tot Z te adviseren en te ondersteunen. Bel naar +31(0)74 – 2500 285 of stuur een e-mail sturen naar info@bst.nl.

Contact