Pasmaatweg 31 - Hengelo

+31(0)74-2500 285

De Machinefabriek van BST Servicegroep

Bij BST Servicegroep beschikken we over een eigen Machinefabriek. Dit maakt onze werkzaamheden een stuk eenvoudiger en kwalitatief hoogstaander. Op de volgende disciplines heeft dit een positieve bijdrage:

Niet enkel service en onderhoud, maar ook de mogelijkheid tot ontwikkeling en aanpassing. Onze Machinefabriek voegt enorme waarde toe aan de werkzaamheden die wij voor onze klanten uitvoeren. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)74 – 2500 285, of door te mailen naar info@bst.nl.

De Machinefabriek als verlengstuk van onze Servicegroep

De Machinefabriek is het verlengstuk van onze servicegroep en zal altijd beschikbaar zijn voor snelle reparaties en spoedwerkzaamheden. In de werkplaats kunnen revisies aan machines of assemblage van machines worden uitgevoerd, dit zonder het productieproces bij u als klant te verstoren. Wij zijn zo ingericht dat we enkele stuks en kleine series producten maken en daarnaast reparaties snel en vakkundig uit kunnen voeren. Hierbij ligt de focus op revisie-, montagewerk, staal, RVS en aluminium laswerk. Ook kunnen wij draai- en freeswerk op onze CNC-machines voor u verzorgen.

Profiteren van de Machinefabriek in samenwerking met BST Servicegroep

Bij BST Servicegroep staan we altijd klaar voor reparatie en onderhoud: zowel proactief als reactief. Daarbij is het ontzettend prettig om als klant te kunnen rekenen op volledige service. Het beschikken over de Machinefabriek zorgt ervoor dat wij te allen tijde totaaloplossingen kunnen bieden. Wij zorgen ervoor dat alles wat nodig is om uw processen beter te laten draaien gedaan wordt.

Aan de slag met BST Servicegroep als partner?

Bij BST Servicegroep zetten we in op duurzame relaties met onze klanten. Wij kunnen voor een breed spectrum aan technische werkzaamheden worden ingeschakeld. Hierbij voorzien wij u te allen tijde van een luisterend oor en een vast aanspreekpunt. Uw probleem wordt ons probleem, zodat u ontzorgd wordt. In gesprek komen met ons? Bel dan naar 074 – 2500 285 of stuur een e-mail naar info@bst.nl.

Contact
Update cookies preferences