Pasmaatweg 31 - Hengelo

+31(0)74-2500 285

Machinebouw op maat door BST Servicegroep

Machinebouw is onderdeel van onze dienstverlening. Wij verzorgen hoogwaardige kwaliteit als het gaat om constructies en machines. Met engineering en ook de uitvoering verzorgen we daarmee het volledige proces. Door middel van haalbaarheidsanalyses en grondig denkwerk kunnen we machines bouwen die uw processen optimaliseren. Onze eigen machinefabriek beschikt daarmee over de volgende facetten:

Vanzelfsprekend gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden omtrent machinebouw. Neem contact met ons op zodat we, samen met u, uw situatie kunnen analyseren. Stuur ons dan rechtstreeks een mail of bel naar +31(0)74 – 2500 285.

Van engineering tot bouw

Machinebouw begint bij de analysefase. Wat zijn uw wensen? Op welke wijze kunnen we het beste invulling geven aan die wensen? De haalbaarheidsanalyse maakt hier eveneens onderdeel uit van de analysefase. Hebben we alles geanalyseerd? Dan gaat onze engineeringsafdeling zorgen voor het juiste voorwerk. Indien de engineering akkoord is en we uw opdracht mogen uitvoeren gaan de vakmannen in onze eigen machinefabriek vervolgens de machines op maat bouwen.

Nazorg en onderhoud voor uw machines na de bouw

Bij BST Servicegroep willen we onze klanten zo volledig mogelijk ontzorgen en ondersteunen. Ook na het leveren van de machines zorgen wij ervoor dat deze goed blijven werken. Middels preventief onderhoud, indien gewenst volgens een onderhoudscontract, staan we ervoor in dat uw processen zo goed mogelijk blijven lopen. Ook onze monteurs werken proactief mee aan het onderhoud van uw machines. Advies over eventuele verbeteringen wordt in samenspraak met u in het onderhoudsproces wordt toegepast en doorgegeven.

Machinebouw - De Machinefabriek - BST Servicegroep

Kom in contact met BST Servicegroep voor maatwerk machinebouw

Heeft u plannen voor nieuwe of aangepaste machines voor uw organisatie? Bij BST Servicegroep voorzien we u van machinebouw van hoog niveau. Bel ons via +31(0)74 – 2500 285 of mail naar info@bst.nl. Wij maken graag een afspraak met u.

Contact
Update cookies preferences