Pasmaatweg 31 - Hengelo

+31(0)74-2500 285

Industriële projecten met focus op maatwerk

Projecten zijn iets wat we vanuit BST Servicegroep perfect kunnen ondersteunen.

Ook industriële projecten zijn een specialisme van ons. Hierbij werken we binnen verschillende disciplines. Zo hebben wij ruime ervaring met projecten op het gebied van de volgende disciplines:

Wij ondersteunen u graag in zowel het optimaliseren van processen als bij het maximale uit uw projecten halen. Hierbij staat maatwerk voor u als klant voorop. Direct één van de BST Servicegroep specialisten spreken? Neem dan contact met ons op! Direct bellen kan naar +31 (0)74 – 2500 285 of mail naar info@bst.nl.

Projectondersteuning volgens heldere werkwijze

Bij elk project waarmee we aan de slag gaan voor onze klanten, werken we op zo’n manier dat wij als ondersteuner precies passen binnen het proces. Hierbij is het voor ons allereerst van belang om de huidige situatie in kaart te brengen. Hoe staat u ervoor? Wat is het (eventuele) probleem? Wat hoopt u te bereiken met de werkzaamheden? Door onze brede ervaring met verschillende mooie projecten, kunnen wij hierbij niet alleen als ondersteunende partij, maar ook als adviseur optreden. Samen met u als klant komen we tot een passende oplossing!

De juiste monteur op de juiste plaats

Hebben we een passende strategie gekozen waarmee we uw industriële project goed kunnen aanpakken? Dan zorgen we ervoor dat de juiste mensen aan de slag gaan met de werkzaamheden. Wij beschikken zowel over projectmanagers als engineers; die de regie in handen nemen en u volledig ontzorgen bij de betreffende projecten. We houden hierbij te allen tijde nauw contact om te zien of het project voor alle partijen naar wens verloopt.

Industriële projecten - Industrieel onderhoud - BST Servicegroep

Industriële projecten via BST Servicegroep: één aanspreekpunt

BST beschikt eveneens over een veelzijdige machinefabriek waar de benodigde onderdelen, deelsystemen of een complete machines geproduceerd en geassembleerd kunnen worden. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het gehele project. Wanneer er specialistische kennis nodig is hebben wij hiervoor goede contacten in onze branche waardoor we dit kunnen faciliteren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op. Direct bellen kan naar +31 (0)74 – 2500 285 of mail naar info@bst.nl. Wij gaan graag met u om tafel!

Contact